HITNE INTERVENCIJE 0-24

Hitne intervencije 0-24 odštopavanja odvodnih instalacija – Kika Dom, pražnjenja septičkih jama i mastolovaca, snimanja CCTV kamerom. Možemo vam ponuditi usluge hitnih intervencija te poslovnu tehničku suradnju u domeni hitnih intervencija odštopavanja i ispiranja svih vrsta odvodnih i kanalizacijskih instalacija, pražnjenja septičkih jama i mastolovaca, kao i snimanja CTV kamerom, te detekcija mjesta procurenja vodovodnih cijevi i instalacija. Dostupni smo 24 sata dnevno, te nas u slučaju potrebe za hitnom intervencijom možete slobodno kontaktirati u bilo koje vrijeme.

Hitne intervencije

Naša usluga hitnih intervencija dostupna vam je na raspolaganju od 00:24 u svako doba dana i noći a za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte...

Opremljeni i spremni

Naša vozila opremljena su za sve situacije hitne intervencije u potpunosti te smo uvijek spremni otkriti i riješiti svaki problem u najkraćem vremenskom roku.

Imate li pitanja

Imate li nedoumica o problemu koji vas muči budite slobodni i kontaktirajte naše stručne djelatnike koji će vam profesionalno da ti koristan savjet

Hitne intervencije
Kontakt

KIKA DOM
Hitne intervencije 0-24

Hitne intervencije

Možemo ponuditi poslovnu tehničku suradnju u domeni hitnih intervencija (odštopavanja i ispiranja svih vrsta odvodnih i kanalizacijskih instalacija, pražnjenja septičkih jama i mastolovaca, kao i snimanja CTV kamerom, te detekcija mjesta procurenja vodovodnih cijevi i instalacija).

Dostupni smo 24 sata dnevno, te nas u slučaju potrebe za hitnom intervencijom možete slobodno kontaktirati u bilo koje vrijeme.
Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, te stalnom praćenju tržišta, razvili smo se u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete.

Kako bi udovoljili vašim potrebama i željama u domeni ponuđenih radova i usluga, imamo na raspolaganju najsuvremeniju tehnologiju, pouzdane uređaje i opremu, te stručan i visoko educiran tim djelatnika.

Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su profesionalnost, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost i razumijevanje potreba naših partnera i klijenata

KIKA DOM intervencije
Obavijesti hitne intervencije

Ne znate u čemu je problem ?

Ne znate u čemu je problem sa stalnim začepljivanjem Vašeg odvoda? Ne brinite se nego pozovite nas da istražimo i uklonimo začepljenje.

Obavijesti hitne intervencije

Preventivno čišćenje

Jeste li znali da preventivno čišćenje smanjuju mogućnost poplave, velikog oštećenja kućanskog namještaja, kućanskih aparata i neugodnih mirisa za 90% nemojte čekati poplavu nazovite nas sa povjerenjem.

Kika-dom d.o.o. | Oreškovićeva 25, 10 000 Zagreb, Hrvatska

Tel:  +385 91 6611 111 | OIB: 51939643740

Web: https://www.kika-dom.hr | E-mail: rh.mo1680280694d-aki1680280694k@amo1680280694w1680280694 

KIKA-DOM